Mrt

KTS etkinlikleri çerçevesinde misafiri olduğumuz Zekai Dede İHO.'nun okul mescidi imkanlar dahilinde meslek öğretmenleri zümresi tarafından düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz Matematik öğretmeni Tuğba Gül Şaban Tozlutepe rehberliğinde okulumuzda Dünya Pİ Günü etkinlikleri yapıldı. Etkinlik çerçevesinde öğrencilerimiz panolar hazırladı, sınıflarda tanıtımlar yaptı ve ikramlarda bulundular. Matematik hocamız Tuğba hanıma ve katılan öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 12.  ve 11. Sınıflarına yönelik olarak sınav başarılarını ölçmek, eksikliklerini değerlendirmek ve farkındalıklarını artırmak amacıyla YKS Deneme sınavı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü etkinlikleri için okulumuz müdürü, görevli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile beraber İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen programa katılarak Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve diğer şehitlerimizi ziyaret ettik.

Mrt

KTS etkinlikleri bünyesinde okulumuz öğrencileri Meslek dersi hocalarımız rehberliğinde, Berat Kandili günü komşusu olduğumuz Sofu Karaali Camiinde Tüm şehitlerimiz ve depremde vefat edenler için Kur'an-ı Kerim, İlahiler ve Dualarla anma programı düzenlediler. Akabinde öğrencilerimize okulumuz öğretmenleri ikramda bulundular.

Eyl

15  Temmuz hain darbe girişimi karşısında aziz milletimizi ve kahraman güvenlik güçlerimizin  kazandığı demokrasi zaferini okulumuzda etkinliklerla anıldı

May

KTS Mesleki Eğitim çalışmaları kapsamında Ramazan ayında okulumuzdaki hafız öğrencilerimiz çevre camilerde mukabele okumaya başladılar        6 Ek

May

Okulumuz robot ekibi Cankaya üniversitesince duzenlenen uluslararasi robot yarismasina katıldı

May

Okulumuzun öğretmenler odası için daha fazla kitap okunsun diye yeni bir kitaplık oluşturduk

May

Wushuda il genelinde ikinci olduk

Vizyon Belgesi Değerlendirme Toplantısı

May

İstanbul gencler ararsi  "Okculuk" yarişmasında okulumuz ogrencilerinden Abdurrezzak Tavaci yarışmada ikinci olmustur.

May

Okulumuz Eyüp Sultan ilçesi 2400m Genç Erkekler Atletizm yarışmasında birinci olmuştur