12. Sınıf öğrencilerimiz için planlanan Hedef YKS Üniversite hazırlık programının tanıtım çalışmaları kootdinatör öğretmenimiz tarafından yapıldı.

CUMHURİYET BAYRAMINI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLADIK.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı sebebi ile öğrencilerimiz ile beraber okulumuzda süslemeler ve törene hazırlık yaptık.

Ekm

Okulumuzda "Ülkelerin Tanıtımı" kapsamında Filistinli misafirimizi ağırladık. Gündemdeki olaylar, Filistin Tarihi ve Filistin hakkında daha nice bilgilerle öğrencilerimiz bilinclendirildi ve aydınlatıldı.

Ekm

Öncü Spor'un okulumuzda tertiplediği spor etkinliklerinde Öncü Spor Kulübü'nden gelen misafirlerimiz öğrencilerimizle pek çok spor alanında etkinlikler yaptı. Spor branşları hakkında tanıtımlar ve bilgilendirilmelerin de yapıldığı etkinlik ile öğrencilerimiz spora teşvik edildi.

Ekm

Okulumuz İHL. Meslek Zümresi rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından Mevlid Kandilinde komşumuz  Sofu Karaali Camiinde "Efendimiz (sav.)'i Anma ve Anlama" programı icra edildi. Kur'an-ı Kerim, konuşmalar, ilahiler ve Dualarla icra edilen programımız sonrası okulumuz öğretmenleri tarafından öğrencilerimize ikramlar yapıldı. Ayrıca okul panoları hazırlandı.

Haz

Haftanın Ayet ve Hadisi Meslek Zümresi Öğretmenlerimiz tarafından paylaşılmıştır.

Haz

Eyüpsultan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü rehberliğinde EyüpSultan Meydanında Eyüpte buluna İho ve İhl'ler tanıtım standı kurdular. Festival havasında geçen etkinlikte okulumuz standını İlçe Kaymakamımız İhsan Kara Bey ve ve birçok vatandaşımız ziyaret ettiler

Haz

Okulumuz öğrencileri Mustafa Aktan hocamızın rehberliğinde Teknofest Gezisine katıldılar.

Haz

Okulumuz mezun öğrencileri, 12. Sınıfta okuyan öğrencilerimize rehberlik yapmak ve onlara üniversite ortamını anlatmak için ziyarette bulundular.

Haz

Okulumuz öğrencileri Türk Dili Edebiyatı Ayşenur Hanım Rehberliğinde Eyüpsultan'da bulunan İstiklal, Ahmet Kekeç ve İBB Halk Kütüphanelerini ziyaret ettiler.

Haz

Okulumuz öğretmenleri kendi aralarında bağları güçlendirmek ve veda eden öğretmenlerimizi onure etmek maksadıyla çeşitli etkinliklerde bulundular.

Haz

Okulumuz öğrencileri Matematik Öğretmeni Tuğba Hanım rehberliğinde yıl sonu doğa gezisi etkinliğine katıldılar.

Haz

Ramazan ayı boyunca öğrencilerimizin tamamına öğretmenlerimiz  velilerimiz ve çeşitli STK'lar işbirliği ile 3 kez iftar programı düzenlendi. Ayrıca ihtiyaç sahibi olan ailelere nakdi market kartı ve erzak yardımları yapıldı.

Haz

Okulumuz öğrencileri Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Kardelen Hanım'ın rehberliğinde şiir okuma etkinliği düzenlediler.