Mrt

Yeşilay Haftası kapsamında okulumuzun Meslek Dersleri Öğretmenleri ile beraber öğrencilerimiz Eyüpsultan Camisini ziyaret ederek İkindi namazını mütakip,alkol,sigara ve uyuşturucu ile mücadelede neler yapılabileceğine,bu konularda çevremizi nasıl bilinçlendirebileceğimize dahil Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirmeler yapılmıştır.

Mrt

Onbir Ayın Sultanı Ramazan Ayının Tüm Müslüman Alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan dileriz. Okulumuzun hazırladığı 2024 İmsakiyesi

Şbt

Hedef YKS Kapsamında okulumuzda yapılan deneme sınavlarına katkı ve desteklerinden dolayı Müdüre Melis ÖZTÜRK ve Rehber Öğretmen Cüneyt ASLAN  hocalarımıza tesekkür ederiz.

Şbt

Eyüp Kızılayının sosyal sorumluluk projesinde Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü öğrencileri ve danışman öğretmenleri, Kızılay'da sosyal sorumluluk faaliyetlerini yerine getirdi.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri tarafından oluşturulan Akademik Takip Komisyonu 12. Sınıfların Üniverite hazırlıklarını, çalışmalarını ve sınav analizlerini değerlendirmek  yeni uygulanacak kararlar almak için toplantı yaptılar.

Şbt

Okulumuz öğrencileri İHL Meslek Dersleri Zümresi rehberliğinde EyüpSultan Camii ve Türbesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimize Camii İmamı Beytullah Özdemir tarafından Tecrübe  Paylaşımı Semineri veridi.

Şbt

Okulumuz öğrencileri İHL Meslek Dersleri Zümresinin rehberliğinde komşusu bulunduğumuz Sofu Karaali Camiinde Deprem şehitlerini anma ve Miraç Kandili programı düzenlediler. Öğrencilerimiz bu programda Kur'an-ı Kerim, ilahiler okuyarak dualar ederek deprem şehitlerine rahmet dilediler.

Şbt

Okulumuz 11. Sınıf öğrencilerine gelecek seneye planlama yapmalarını sağlamak için DOGM'nin  Hedef YKS etkinliği tanıtımı yapıldı.

Şbt

Okulumuz 12. Sınıflar için sınav takvimi bilgilendirmesi yapılarak okul ve sınıf panolarına asıldı.

Şbt

Sınıf öğrencilerimize üniversite hazırlıkları çerçevesinde  Mustafa Aktan tarafından etkili ders çalışma yönntemleri konusunda bilgilendirme semineri verildi.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Tarih Öğretmenimiz Asuman Gölpınar rehberliğinde İstanbul Üniversitesini ziyaret ettiler ve aynı zamanda Gözlemevi programına katıldılar.

Ock

Eyüpsultan Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Sanat ve Mesleki Edindirme Kursları (ESMEK) tarafından okulumuzda "Güvenlik ve Bilinçli İnternet Kullanımı Semineri" başlığı altında Bilişim Suçları,  Siber Zorbalık, Güvenli Şifre Oluşturma Teknikleri, Bilinçli İnternet Kullanımı, Dijital Ayakizi, İnternet'te Doğru Bilgi konularında bilgilendirmeler yapıldı.

HEDEF YKS Deneme takvimi yayınlanmıştır.

Eylem planı için TIKLAYINIZ...

Hedef Yks hazırlık çalışmaları tanıtımıyla ilgili afiş ve broşür oluşturulup Sosyal Medya çalışmaları gerçekleştirildi.