Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Email otakcilarlisesi1977gmail.com
İslambey Mah. , Hz. Halid Bulvarı, No 44 Eyüpsultan/İstanbul posta kodu 34050
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, yüksek kaliteyi hedefleyen gençlerin yetiştiği, bütün öğrencilerimizin geliştiği, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliği ile önce Eyüpsultan ilçesinde sonra İstanbul ve Türkiye´de "başarılı ve örnek okul" olmaktır.
Misyon
Otakçılar Lisesi öğretmenleri ve okul yönetimi olarak bizler; okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek geleceğin Türkiye´sini şekillendirmeye katkıda kullanabilmek için varız.
13.30 - 19:00
İngilizce Arapça
Ulaşım
Eyüpsultan meydanda Zekai Dede İmam Hatip Ortaokulu binası Eyüpsultan meydandan geçen bütün otobüs ve minibüslerle ulaşabilirsiniz. Eminönü-Alibeyköy tramvayı Feshane durağına çok yakındır.
Servis yok
İSLAMBEY MAH. HZ. HAİT BULVARI NO:44 PK:34050 EYÜP/İSTANBUL
İlçe merkezine 2 km kadar. İl merkezine 4 km.
Okul Futbol Takımı Okul Mehter Takımı Okul Satranç Takımı Okul Tenis Takımı
Okul Robot Takımı
Proje Çalışmaları
İstanbul´u Okuyorum Projesi Umudum Öğretmenim Projesi Piktes Projeleri Ülkeler ve Kültürler Projesi Oku-Yorum Projesi